Een Travellerspoint blog

België

Intermezzo

snow -5 °C
Bekijk Vamos para América del Sur op Theo DM's reiskaart.

Ongelooflijk hoeveel foto- en beeldmateriaal je verzamelt na enkele maanden reizen.
Het wordt nog een serieuze klus - maar dan wel een hele plezante(?) - om de mooiste, grappigste of aangrijpendste beelden te selecteren of te monteren. We maakten van onze korte break gebruik om alvast een korte trailer in elkaar te steken. De volledige film zal voor later zijn.

Trailer - Journey of a thousand miles

Geplaatst door Theo DM 13:18 Gearchiveerd in België Reacties (0)

Nog 5 dagen ...

Want nergens is een plek met pech
en als niet alles fout kan gaan
dan is er niets wat lukken zal
De tederste machines zijn er nodig
om op een mooie dag naar nergens te vliegen

Geplaatst door Theo DM 13:45 Gearchiveerd in België Reacties (0)

Wat vooraf ging ...


Bekijk zeekameel on tour op Theo DM's reiskaart.

’t Ja, vertrekken we nu om een wereldreis te maken of gaan we ‘gewoon’ heel lang op reis...?
Als rond de wereld vliegen de definitie is van een wereldreis, dan is het een wereldreis. Het begint met een idee, een zot idee, dat stilletjes rijpt in je hoofd.
Dan begin je bestemmingen op te lijsten; waar willen we ooit eens geweest zijn? Zo maakten we een shortlist, schrapten hier en daar (redelijk veel eigenlijk want het moest wel haalbaar en betaalbaar blijven), en konden we een route uitstippelen. Zo’n trip vraagt heel veel voorbereiding, maanden om precies te zijn. Uren en uren hebben we doorgebracht op de site van wegwijzer.be om reisverslagen van andere leden te lezen en te vergelijken. We vonden er ook hele nuttige info in de rubriek Lang op reis. En natuurlijk hebben we ook heel veel tips gekregen van bereisde vrienden en familie.

large_We_are_from_Belgium.jpg

Na weken van emotionele afscheidsetentjes en –drinks (sorry aan alle vrienden die we niet meer konden zien voor ons vertrek) zijn we zover: alle lijstjes nog eens overlopen, alles netjes gepoetst, sleutels voor house- en car sitters, nog een last minute bezoekje, mailtje, smsje of telefoontje....

Geplaatst door Theo DM 06:40 Gearchiveerd in België Reacties (0)

(Berichten 1 - 3 uit 3) Pagina [1]