Een Travellerspoint blog

Welcome to Bali


Bekijk zeekameel on tour op Theo DM's reiskaart.

Hier zijn we dan. Bali, de honeymoonbestemming van velen. Voorlopig niet meteen ons ding en dan zijn we nog in het Noorden, de minder toeristische kant. Een beetje het Gran Canaria van Indonesië. Je komt nergens voorbij of je wordt aangesproken om iets te kopen.
Op aanraden van Annemie en Piet gaan we vroeg in de ochtend, voor zonsopgang, dolfijnen spotten. Met een kano varen we (en met ons nog vele andere bootjes :-)) van het strand weg en dan is het vol spanning afwachten...
En ja hoor, daar zijn ze, gelukkig ook in grote getale, zodat iedereen op het water ruim de kans krijgt om ze van dichtbij te zien. Voor ons is het toch een beetje dubbel; het is echt fijn om ze te zien spelen maar langs de andere kant vinden we het toch een beetje zielig omdat we daar met tientallen bootjes achter hen aan varen om toch maar die knappe foto of video te schieten. Ik heb mijn camera bewust niet bij en geniet van elk moment.

Geplaatst door Theo DM 4:37 Gearchiveerd in Indonesië

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint