Een Travellerspoint blog

Wat vooraf ging ...


Bekijk zeekameel on tour op Theo DM's reiskaart.

’t Ja, vertrekken we nu om een wereldreis te maken of gaan we ‘gewoon’ heel lang op reis...?
Als rond de wereld vliegen de definitie is van een wereldreis, dan is het een wereldreis. Het begint met een idee, een zot idee, dat stilletjes rijpt in je hoofd.
Dan begin je bestemmingen op te lijsten; waar willen we ooit eens geweest zijn? Zo maakten we een shortlist, schrapten hier en daar (redelijk veel eigenlijk want het moest wel haalbaar en betaalbaar blijven), en konden we een route uitstippelen. Zo’n trip vraagt heel veel voorbereiding, maanden om precies te zijn. Uren en uren hebben we doorgebracht op de site van wegwijzer.be om reisverslagen van andere leden te lezen en te vergelijken. We vonden er ook hele nuttige info in de rubriek Lang op reis. En natuurlijk hebben we ook heel veel tips gekregen van bereisde vrienden en familie.

large_We_are_from_Belgium.jpg

Na weken van emotionele afscheidsetentjes en –drinks (sorry aan alle vrienden die we niet meer konden zien voor ons vertrek) zijn we zover: alle lijstjes nog eens overlopen, alles netjes gepoetst, sleutels voor house- en car sitters, nog een last minute bezoekje, mailtje, smsje of telefoontje....

Geplaatst door Theo DM 6:40 Gearchiveerd in België

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint